ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

INSCRIPCIONS OBERTES PER AL IV CONGRÉS DE SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS

El 16 i 17 de setembre, a Girona
INSCRIPCIONS OBERTES PER AL IV CONGRÉS DE SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS

Els Col·legis Professionals de Pedagogia, Psicologia, Treball Social i Educació Social organitzen el IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats, que se celebrarà en format presencial i en streaming els dies 16 i 17 de setembre de 2021, al Palau de Congressos de Girona.

 

En aquesta edició, el Congrés girarà al voltant de Les dependències al llarg del cicle vital i s’estructurarà en taules rodones simultànies estructurades en quatre eixos: addiccions; dependències relacionals en el cicle vital; diversitat i altres situacions que generen dependència i sistemes generadors d’autonomia i dependència.

 

A més, el Congrés comptarà amb dues conferències magistrals amb Amador Fernández Savater, investigador independent que, amb la seva "filosofia pirata", posarà les bases del debat i anàlisi que es farà al llarg del Congrés i que clourà Estrella Montoliu, catedràtica de Lingüística i experta en comunicació, que reflexionarà sobre la importància del llenguatge i dels conceptes en l'imaginari social.

 

El Congrés de Serveis Socials, abans jornades amb una llarga trajectòria, és un espai consolidat de debat i reflexió col·lectiva entre els i les professionals de la xarxa de Serveis Socials, amb la finalitat d'afavorir la construcció d’un discurs propi que doni respostes als nous reptes de futur en aquest àmbit.

 

Aquesta edició, a la qual s'ha incorporat als Serveis Socials Especialitzats, té com a objectiu tornarà a ser un lloc de trobada dels i de les professionals on l’objectiu és compartir i intercanviar informacions per a enriquir i millorar els diferents pilars que conformen el Sistema de Serveis Socials, molt tensionat per la multiplicitat de respostes que se li exigeixen.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web