ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI JA TÉ NOVA JUNTA DE GOVERN

Consulta aquí els canvis en l'equip! El passat 15 de juliol va tenir lloc l'Assemblea General Ordinària Anual del Colpis i l'Assemblea General Extraordinària Electoral on es va escollir la nova junta de govern del Col·legi.
EL COL·LEGI JA TÉ NOVA JUNTA DE GOVERN

El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya (COLPIS) va escollir en l’Assemblea General Extraordinària Electoral la candidatura Colpis 2021, de nou com a nova junta de govern que presidirà el Col·legi durant els propers quatre anys. L’antic degà, Jordi Pacheco, repeteix en el càrrec així com bona part de l’equip que l’ha acompanyat des de 2017. Tot i que hi ha alguns canvis i cares noves, el programa del renovat equip segueix apostant per posar en valor les aportacions reals i potencials que la sociologia i la ciència política fan al conjunt de la societat així com altres idees que podeu trobar en detall al dodecàleg que configura el seu programa.

 

En la nova candidatura, les veteranes Montse Perals i Sònia Pereda intercanvien càrrecs. Montse Perals serà, a partir d’ara, secretària de junta i també responsable de relacions institucionals, mentre que Sònia Pereda passa a ser vicedegana i es manté al capdavant de la comissió de Mediació.

 

Altres membres de la junta anterior, afegeixen alguns nous càrrec a les seves responsabilitats territorials: és el cas d’Albert Balada, fins al moment comissionat de Lleida, i que ara exercirà també com a responsable de la nova àrea de francofonia i, com a interventor, en substitució de Jesús Palomar. Per la seva banda, Alba Sancho, comissionada de Terres de l’Ebre, assumirà les funcions de vicesecretària de la nova junta, fins ara en mans de Jordi Grané.

 

Entre els relleus, el politòleg Jesús Gellida substituirà Xavier Fähndrich al capdavant de la comissió de Tarragona i Anjo Valentí quedarà a càrrec de la comissió de la Catalunya Central, fins al moment, encapçalada per Eduard Barcons.

 

Pel que fa els canvis més destacats, es renova l’antic fòrum de debat encapçalat per Joaquim Colominas per la nova comissió acadèmica, en mans de Lídia Arroyo. I, com a novetat, Marta Martorell s’ocuparà de les qüestions que afectin consultories i empresa.

 

Es mantenen en el mateix càrrec i funcions: Josep Oller, com a tresorer i Comissionat de Gestió Pública; Eugènia Bretones, com a vocal i comissionada de Gènere; Joan Trias, com a vocal i comissionat de Girona i Débora Miralles, al capdavant de la comissió de Relacions Internacionals, i ara també, vocal de la junta.

 

Fora de les vocalies, però amb un paper important en l’estructura del Colpis, Rita Giménez substitueix Mariona Batlle al capdavant de la comissió de Joves Professionals i Ignasi Centelles s’encarregarà de la comissió de Brussel·les, vacant des de la marxa de Josep Maria Ribot, a finals de l’any 2019. Josep Vives segueix també al capdavant de la comissió de Societat Digital.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web