ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU CURS PERMANENT EN LÍNIA: COM DUR A TERME UNA CAMPANYA MUNICIPAL EXITOSA

El seguiment d’aquest curs us donarà l’oportunitat no només de conèixer la “teoria” indispensable del màrqueting electoral, sinó també d’anar-la aplicant a la vostra realitat conforme es vagi avançant en els diferents temes que composen el curs. D’aquesta manera, en acabar-lo, tindreu dissenyada la vostra campanya i haureu tingut l’ocasió de reflexionar sobre els paranys, els trucs i els condicionants d’uns comicis locals.
NOU CURS PERMANENT EN LÍNIA: COM DUR A TERME UNA CAMPANYA MUNICIPAL EXITOSA

Els millors projectes de ciutat no arribaran a fer-se mai realitat si no som capaços de comunicar-los a l’electorat respectiu i aconseguir la validació que donen unes eleccions. En efecte, tot comença en unes eleccions en què ens ho juguem tot i on, per tant, no podem fallar. D’aquí la importància de saber com dissenyar i com dur a terme una campanya eficaç.

 

En aquest curs aprendreu quins són els components d’una tal campanya, i com s’ha de preparar. Les bones campanyes no garanteixen un resultat excel·lent, però el fan més probable que no pas les campanyes tradicionals -improvisades, ineficients i errants-. Això sí, requereixen temps: temps per a pensar-les i temps per a desplegar-les. Ara és un bon moment per -si no s’ha fet encara- començar a treballar a ple ritme en les municipals del 2023, que tindran lloc el mes de maig d'aquell any.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web