ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JORNADA: APLICACIÓ DE REALITAT VIRTUAL EN REHABILITACIÓ DE CASOS DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Dc 13.10 Aula Virtual del CEJFE L’estudi que es presenta és una proposta de millora en el tractament penitenciari per tal d’augmentar l’empatia en els homes violents mitjançant la introducció de sessions de realitat virtual immersiva (RVI). L’RVI ha demostrat en nombrosos estudis que té un gran potencial en els tractaments mèdics i psicològics. Alguns problemes de salut mental es poden abordar amb aquesta nova eina.
JORNADA: APLICACIÓ DE REALITAT VIRTUAL EN REHABILITACIÓ DE CASOS DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

A les sessions, els participants tenen una experiència virtual d’immersió en el cos d’una víctima de violència psicològica. S’ha fet avaluacions sobre l’empatia, abans i després de les sessions, i també d’altres variables relacionades amb l’experiència de realitat virtual i desitjabilitat social.

 

Els participants a la jornada coneixeran, a més dels resultats de l’estudi, les principals aplicacions de la realitat virtual en els camps de la medicina i la psicologia, l’escenari de realitat virtual que s’ha utilitzat, i les valoracions d’aquesta experiència per part d’alguns participants. També, es presentarà una revisió sobre els components dels programes de tractament en aquesta matèria.

 

Inscripcions obertes fins el 7 d'octubre de 2021 o fins que s’exhaureixin les places. Es podrà participar de forma telemàtica mitjançant un enllaç que es facilitarà a les persones inscrites.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web